Hol találkozhatok a 3TO Spangéval?

A 3TO Spange kezelését kizárólag csak szakképzett, a tanfolyamot elvégzett terapeuták végezhetik, rendszerint: orvosok, pedikűrösök vagy podológusok.

Mindenkinél alkalmazható a 3TO Spange?

Rendszerint a Spange a benőtt köröm minden esetén alkalmazható. Sőt még kisbabák, gyermekek estén használható a speciálisan nekik készült gyermek Spange. A nikkel-érzékenyek számára külön kifejlesztett nikkel-mentes Spangét használunk.

A 3TO Spange alkalmazásával elkerülhető az operáció?

Többségében igen – a 3TO Spange terápia/kezelés a benőtt körmök fájdalomszegény/fájdalommentes kezelési módja – különösen gyermekek és cukorbetegek esetén jelent hatalmas előnyt. Ellentétben az operációval, kezelés után nincs semmilyen megkötés.

Fájdalmas a kezelés?

A kezelés során a Spangét alig lehet érezni, persze azért a gyulladás körüli szövet fájdalmat okozhat, de fájdalomcsillapítás nem szükséges. A legtöbb páciens a Spange felhelyezése után érez némi nyomó érzést a körömszélnél.

 

A 3TO Spange kezelés ideje alatt sportolhatok?

A Spange nem gátolja a sportolást. A sportot akár vízben, akár földön, tovább folytathatja a Spange felhelyezése után is. De erős gyulladásnál ajánlatos a sportot a gyógyulásig szüneteltetni. Versenysport esetén a kezelés megkezdése előtt beszélni kell a terapeutával.

 

A 3TO Spange használható vízben?

Vízben is erős és tartós a Spange – függetlenül attól, hogy uszodáról vagy otthoni fürdésről beszélünk. Azért ajánlatos 50 percnél kevesebb időt a vízben tartózkodni.

 

Meddig marad a Spange a körmön?

Körömtől és egyéntől függ, de 4-12 hétig is fent maradhat a Spange a körmön. A Spangét addig kell hordani, amíg a természetes, egészséges köröm ki nem nő újra.

Kapcsolat és szakellátás
Jelentkezés képzésre