A spange kezelés a benőtt körmök és a csőkörmök kezelésének gyengéd megoldási lehetőségét kínálja. Segít az eldeformálódott köröm természetes és egészséges növekedésében. A kezeléssel a műtéti beavatkozás elkerülhető és a kellemetlenség gyorsan enyhíthető. A fogszabályzókhoz hasonló módon a spangék a köröm természetes növekedését szabályozzák.

A kezelés hatékonysága bizonyított: a lábápolás szakirodalmában számos sikeres példa található. És ez többé nálunk sem titok!

 

Németországban több mint 8000 lábápoló, gyógypedikűrös és orvos alkalmazza ezt a kezelést, de Magyarországon is egyre több orvosnál és pedikűrösnél vehető igénybe ez az eljárás. Növekszik azok száma is, akik a műtét helyett ezt a megoldást választották és ma már örömmel gondolnak vissza arra, hogy jó döntést hoztak és a körömszabályozót választották.

 

Azok a betegek, akiken ez az eljárás már segített, elégedettek a módszer esztétikai és egészségügyi eredményeivel is. Hálásak a kezelés gyors segítségéért és hosszan tartó sikeréért: „Egy olyan kezelés, ahol a probléma pont ott oldódik meg, ahol az van – a köröm széle alatt.”

Kapcsolat és szakellátás
Jelentkezés képzésre

Kezelés 3TO-Spangéval

Kezelés idő: 12 hónap

Fotók: Frau Barbara Lauer, Hanau

3tospange-eredmény1.jpg

Kezelés Podofix spangéval

Kezelési idő: 3 hónap

Fotók: Herr Dr. Norbert Scholz, Krefeld

3tospange-eredmény2.jpg

Kezelés Podostripe spangéval
Kezelési idő: 4 hónap
Fotók: Beatrix Negel-Riegel, Berlin

3tospange-eredmény3.jpg

Kezelés COMBIped spangéval
Kezelési idő: 2 hónap
Fotók: Frau Rosi Maurer, Münster

3tospange-eredmény4.jpg

A kezelés a kisebb körmökön is alkalmazható.

3tospange-eredmény6.jpg

Képek forrása: 3TO GmbH