A Podofix aktív ragasztós spange alkalmazható a benőtt és eldeformálódott körmök kezelésénél mielőtt a köröm megvastagodna. Következésképpen, az integrált drót az aktiválódást követően óvatosan kiemeli a köröm szélét a körömsáncból. A Podofix spange hozzájárul az egészséges körömnövekedéshez. A kezelés nem befolyásolja a páciens mindennapjait.

Alkalmazása:
 

A Podofix spange innovatív kezelési módszer a benőtt köröm kezelésében. Ez a fajta körömkorrekció szinte mindenki számára alkalmazható, beleértve a gyermekeket, cukorbetegeket egyaránt. Orvosi és esztétikai eredményei pácienseket és terapeutákat egyaránt meggyőzött.

 

A Podofix spange az egyén saját körméhez alakítható és azonnal, észrevehetően csökkenti a kényelmetlenséget a legtöbb esetben. A spange felragasztása és aktiválása csak néhány percet vesz igénybe és alig érzékelhető. A kezelés tartama alatt a mindennapi élet, a sport vagy vízi tevékenységek nem korlátozódnak.

A Podofix spange alkalmazása javasolt hypergranuláció (vadhús kinövés) és a körömsáncon előforduló tyúkszemek esetén is. Ez a típus használható a 3TO-Spange vagy a COMBIped spange előkezelésére, ha a köröm túl mélyen nyomul a körömsáncba ahhoz, hogy a kampókat beakasszuk. Kombinálható a drótos spangékkal is, melynek segítségével egyszerű és hatékony megoldást jelent a köröm megfelelő növekedésének helyreállításában és megakadályozza, hogy a köröm újra benőjön.

 

Gyakorlott és tapasztalt egészségügyi szakemberek és szépségápolók alkalmazhatják.

Működési elv

 

A hagyományos ragasztós spangékhoz képest a Podofix spange jóval rugalmasabb és bármilyen körömforma esetén feltehető néhány perc alatt. A műanyagba épített drótszerkezet gyengéden aktiválja a spangét. Tökéletes illeszkedést, támogatást és maximális hatást garantál.
 

A Podofix aktív ragasztós spange rugalmas műanyag lapot tartalmaz, melyet a körömlemezre kell ragasztani és tartalmaz egy aktiváló drótot, amely megfeszíti a spangét, miután felkerült a körömre.

A Podofix spange négy különböző méretben érhető el: Mini (12 mm), Kicsi (16 mm), Közepes (19 mm), Nagy (22 mm).

A kezelés folyamata
 

A műanyag lap alkalmazkodik a páciens körömformájához. A megfelelő méret kiválasztását követően a spangét felragasztjuk a körömre. Egy perc száradás után a műanyag lapba épített drót csavarásával aktiválódik a spange. Az aktiválódást követően a köröm széle kissé felemelkedik, és a körmöt körülvevő terület mentesül a fájdalom alól. A húzóerőt folyamatosan a pácienshez igazítjuk. A drót csavarása után a felesleges véget eltávolítjuk és zselés anyaggal a kiálló részt befedjük.

Ez a kezelési módszer minden korcsoportnál alkalmazható ugyanúgy, mint a nikkel allergiásoknál és cukorbetegnél.

Jelentkezés képzésre
Kapcsolat és szakellátás